Павлин Надворни обяви, че прекратява участието си в околосветската регата

...
 Павлин Надворни обяви, че прекратява участието си в околосветската регата
Коментари Харесай

Павлин Надворни обяви, че прекратява участие в Global Solo Challenge

 

Павлин Надворни разгласи, че приключва присъединяване си в околосветската регата Global Solo Challenge. Варненският ветроходец страда от сериозен медицински проблем, който не му разрешава да продължи конкуренцията за едночленни екипажи. Той се намира в Литълтън на Южен Остров в Нова Зеландия, оповестява БНР.

" Необходимостта от цялостно обездвижване на лявата ми ръка за минимум месец, с следващ развой на физиотерапия за възобновяване на връзките и меките тъкани към раменната става, прави на практика невероятно ръководството на Еспресо по безвреден и съответен метод в суровите условия на Южния Океан, водите към нос Хорн, и нелекия път на север през Атлантическия океан - написа през вчерашния ден Надворни. - След приема на голямо количество обезболяващи, с цел да стигнем невредими до тук, не смятам, че физическото ми валидност е даже на половина от нужната, с цел да продължим. "
С помощта на локалната българска общественост в Нова Зеландия Надворни, стартира подготовка на лодката за нескончаем престой, с вярата да продължи в интервала на идващото Астрално лято.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР